Schoon voelt fris en werkt prettiger

In de afgelopen jaren is de kantooromgeving flink veranderd. De vaste werkplekken in vaak kleine ruimtes, zijn vervangen door inspirerende open kantooromgevingen waar flexwerkplekken de standaard zijn.

Door het toenemende flexwerken binnen organisaties, is de vraag naar schoon werkplekapparatuur ook toegenomen. De werkplek wordt namelijk gedeeld met meerdere collega’s waardoor de apparatuur op de werkplekken intensiever gebruikt worden dan ooit te voren. Onderzoek heeft aangetoond dat 39% van de medewerkers van mening is dat hun werkplek vies en onfris is. Van deze medewerkers is 65% van mening dat schone werkplekapparatuur de verantwoordelijkheid van de werkgever is.

THP – Dé Hardware Hygiënist

THP richt zich sinds 1996 volledig op het reinigen van werkplekapparatuur. Dagelijks helpen we organisaties bij het verhogen van de tevredenheid, werkplezier, werkbeleving en uitstraling rondom de werkplek door ervoor te zorgen dat werkplekapparatuur schoon is. De afgelopen 20 jaar hebben we een filosofie/professionele werkwijze ontwikkeld die goed is voor bedrijven, organisaties en de medewerkers.

Happy met schone hardware!

Een aantal keren per jaar komen we de toetsenborden, laptops et cetera gronding reinigen in kantoren, maar we vinden het belangrijk dat de apparatuur ook schoon is op de momenten als THP er niet is. Naast het uitvoeren van de dienst leveren we daarom ook professionele reinigingsdoekjes. Zo hebben we altijd schone hardware! In onderstaande video legt Lieke graag uit hoe THP zorgt voor schone hardware.

Hoe krijg ik schone hardware voor mijn medewerkers?

Bent u benieuwd hoe u kunt zorgen voor schone hardware binnen uw organisatie? Maak dan gebruik van onze Werkplek check die hiervoor speciaal is ontwikkeld of maak gebruik van onze prijsopgave tool.

Doe de check   Prijsopgave aanvragen

Persoonlijk contact

We willen onze klanten het gevoel geven dat zij bij ons goed zitten. Dit doen we door uitsluitend opgeleide en gecertificeerde onderhoudsmedewerkers in te zetten en door persoonlijk contact met onze medewerkers. Heeft u vragen? We staan u graag te woord.

?