Professionele werkplekreiniging

Ziekteverzuim terugdringen

Ziekteverzuim terugdringen

Heeft u het idee dat er binnen uw bedrijf of organisatie meer sprake is van ziekteverzuim door uw medewerker dan normaal is en wilt u het ziekteverzuim terugdringen? Dan bent u bij THP aan het juiste adres! Wanneer u de werkplekken periodiek laat reinigen door THP zult u het ziekteverzuim van uw medewerkers zien terugdringen. Het ziekteverzuim neemt namelijk af wanneer uw medewerkers meer tevreden zijn over de hygiëne op de werkvloer. Hierdoor bespaart u uw bedrijf een hele hoop kosten, want een zieke medewerker kost gemiddeld maar liefst €250-, per dag!

 

Waarom is het van belang om het ziekteverzuim terug te dringen?

Als u het ziekteverzuim binnen uw organisatie of bedrijf wilt terugdringen bent u bij THP aan het juiste adres! Met een regelmatige reiniging van de werkplek draagt u bij aan de tevredenheid van de werknemers en bespaart u ook nog eens een heleboel kosten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 39% van de medewerkers de werkplek als vies of onfris ervaart. 65% van deze medewerkers is van mening dat de werkgevers verantwoordelijk is voor een schone hygiënische en veilige werkplek. Uit onderzoek van Fokker Aerostructures blijkt zelfs dat het belevingscijfer op een schone werkplek dankzij de reiniging van THP van 5,6 naar 8,3 is gestegen. Hoe tevredener de werknemer, des te minder ziekteverzuim. U kunt het ziekteverzuim dus terugdringen door er voor te zorgen dat uw medewerkers tevreden zijn. Het terugdringen van het ziekteverzuim scheelt u al gauw €250-, per zieke medewerker per dag. Wilt u het ziekteverzuim verminderen? Neem dan gerust contact op! Wanneer u vragen heeft over de diensten kunt u ook gerust contact opnemen. Ze staan u graag te woord.

Het laten reinigen van de werkplek brengt naast het ziekteverzuim terugdringen de volgende voordelen met zich mee:

  • Schone apparatuur werkt prettiger en verhoogt de productiviteit
  • Schone apparatuur draagt bij aan een goede gezondheid van uw medewerkers
  • Schone apparatuur geeft minder storingen en gaat langer mee

Doe de check   Prijsopgave aanvragen

Werkplek check checkt de gezondheid op de werkvloer

Wanneer u wilt weten hoe met gesteld is met de hygiëne op de werkplekken van uw bedrijf, kunt u een werkplek check laten uitvoeren door de professionele medewerkers van THP. Deze check kunt u zien als een analyse die draait om de huidige staat van verontreiniging van de werkapparatuur. Wanneer u kiest voor een werkplek check voet THP een sneltest en een inspectie uit. Tijdens deze werkplek check laten ze u precies zien wat het reinigen van de werkplek en de apparatuur nou precies inhoudt. 5 werkplekken worden schoongemaakt zodat u precies kunt hoe hygiënisch werken er precies uit ziet. Na deze test ontvangt u direct de uitslag van de check en ontvangt u advies over hoe u er het gehele jaar voor kunt zorgen dat uw medewerkers gezond en hygiënisch werken.

Ziekteverzuim verminderen door de reiniging van THP

THP heeft een hele effectieve methode ontwikkeld waardoor de gecertificeerde medewerkers de werkplek en de apparatuur op een hygiënische manier kunnen reinigen. Deze methode maakt het mogelijk om het ziekteverzuim te verminderen. De medewerkers zorgen er op een professionele en hygiënische manier voor dat ieder apparaat en iedere werkplek de benodigde reiniging krijgt. Na deze reiniging kunnen uw medewerkers veilig en gezond werken en zal het ziekteverzuim verminderd zijn. Maar hoe verminderen wij dit ziekteverzuim eigenlijk precies? Er wordt een speciale zelfreinigende coating op de werkplek aangebracht voor de nodige bescherming. Door deze zelfreinigende coating krijgen bacteriën tijdelijk geen kans meer en zorgt u voor hygiëne op de werkvloer. Deze methode waarborgt de hygiëne maar tijdelijk, waardoor periodieke reiniging nodig is. Plekken die veel gebruikt worden, worden namelijk snel weer vies. Na verloop van tijd heeft de zelfreinigende coating de kracht verloren en zal het vuil zich helaas weer ophopen. Daarom is periodieke reiniging nodig. THP zorgt graag voor een hygiënische en veilige werkplek, zodat uw medewerkers tevreden zijn en u het ziekteverzuim kunt verminderen.

Over het bedrijf dat het ziekteverzuim doet verlagen

Het begon allemaal toen het bedrijf in 1996 begon met het reinigen en stofvrij maken van computerkasten. In die tijd was de kantooromgeving al dusdanig veranderd dat er bijna geen sprake meer was van vaste plekken, maar meer van flexibele plekken. De kleine ruimtes maakten plaats voor open kantoren en veel mensen maakten om en om gebruik van de zelfde werkplek en dezelfde apparatuur. Doordat mensen gebruik maakten van de zelfde werkplek, werden de werkplekken en het werkapparatuur zoals computers en laptops veel vaker gebruikt dan voorheen. Sindsdien is het de missie van THP om iedereen op elk gewenste moment op een schone en hygiënische werkplek te kunnen laten werken, zodat de medewerkers het ziekteverzuim kunnen verlagen. Bijna ieder bedrijf heeft wel een regulier schoonmaakbedrijf in dienst, maar deze bedrijven mogen de apparatuur niet schoonmaken. THP is gespecialiseerd in de dieptereiniging van de werkplekapparatuur. De professionals reinigen graag de toetsenborden, monitors, laptops, muizen en CPU-kasten. Ook wanneer u uw serverruimte wil laten schoonmaken bent u bij THP aan het juiste adres.

U kunt naast de reiniging van de werkapparatuur ook bij THP terecht voor:

Doe de check   Prijsopgave aanvragen

Hygiënisch werken tips

Bent u benieuwd naar de richtlijnen van hygiënisch werken of bent u benieuwd naar voorbeelden van hygiënisch werken? Wanneer alle medewerkers altijd goed hun handen mét zeep wassen na een bezoekje aan het toilet, zal dit een grote invloed hebben op de hygiëne op kantoor. Ook wanneer u de werkplek één keer per dag goed schoonmaakt met een desinfecterend middel kan de verdere verspreiding van bacteriën voorkomen worden. Door deze tips toe te passen kunt u de werkplekken zelf ook al wat hygiënischer maken voor uw werknemers.

Ziekteverzuim voorkomen dankzij de diensten van THP

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten die THP biedt om er voor te zorgen dat ziekteverzuim binnen uw bedrijf of organisatie voorkomen kan worden? Schakel dan zo snel mogelijk de professionele hulp in van THP en weet ziekteverzuim te voorkomen! Ook wanneer u een vraag heeft of tips nodig heeft over hygiënisch werken kunt u bij ons terecht! Wilt u weten wat de diensten van THP u gaan kosten? Doe dan een vrijblijvende prijsopgave. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met TH&P zodat zij u verder kunnen helpen.

Delen:
?