NIEUW! THP Clean Hardware

Onze klanten zijn van ons al gewend dat we onze dienst aanbieden voor een vaste prijs per werkplek. Met THP Clean Hardware bieden wij u een gebundelde oplossing aan van dienst én product tegen een vast maandelijks tarief. THP Clean Hardware is te verkrijgen vanaf €1,95 per maand.

Wat houdt THP Clean Hardware precies in?

Het uitgangspunt is dat we samen zorgen voor schone hardware binnen uw organisatie. Altijd schone hardware, zonder zorgen.

Goede basis

Wij zorgen jaarlijks voor minimaal één dieptereiniging van de apparatuur op de werkplekken. Het betreft een grondige reiniging waarbij vervuiling zoals etensresten, stof, haren volledig verwijderd worden.

Onze onderhoudsspecialisten zorgen voor een goede basis waardoor de apparatuur makkelijker schoon blijft. Daarnaast vergroot het ook de levensduur van de apparatuur. Uiteraard is het beste argument de hygiëne.

Bijhouden

Onze dieptereiniging vormt de basis. Daarnaast zorgen wij het hele jaar door voor reinigingsdoekjes in de werkomgeving. Met onze reinigingsdoekjes van zeer goede kwaliteit is het voor uw medewerkers reuze makkelijk om de werkplekapparatuur bij te houden. Uw medewerkers bepalen zelf wanneer zij het nodig vinden om de werkplekapparatuur schoon te maken.

Geen zorgen

Alle onderhoud en bevoorrading van reinigingsdoekjes worden volledig verzorgt door THP. Zo heeft u altijd schone hardware, zonder zorgen!

De voordelen:

  • Flexibiliteit in het bepalen van onderhoud aan uw hardware, passend bij de behoeften van u uw organisatie
  • Eenvoudig contract met vaste facturatie per maand
  • Medewerkers raken betrokken bij het creëren van hygiënische werkplekken

Vanaf €1,95 per maand

THP Clean Hardware is al te verkrijgen vanaf €1,95 per maand. Voor dit bedrag zorgen wij minimaal één keer per jaar voor een dieptereiniging van de werkplekapparatuur. Daarnaast zorgen wij het hele jaar door voor voldoende reinigingsdoekjes zodat uw medewerkers de apparatuur kunnen bijhouden.

Benieuwd naar uw maandbedrag? Vul onderstaande gegevens in. 

?