Laptop reiniging

Dagelijks gebruikt u de laptop tijdens het werken. Deze raakt door het intensieve gebruik vervuild. Het is daarom van belang om uw laptop regelmatig professioneel te laten reinigen.

Laat professioneel uw laptop reinigen

Een laptop trekt een heleboel stof aan, waardoor een laptop of computer schoongemaakt moet worden van binnen en van buiten. Wanneer dit niet gebeurt, kan vervuiling ontstaan. Vervuiling kan er voor zorgen dat de koeling van de laptop of computer niet meer goed werkt. Maar ook wordt bijvoorbeeld de monitor erg stoffig en vuil door het gebruik. Het is dan ook echt nodig om uw computer en monitor deskundig te laten reinigen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van computerreiniging.

Hoe reinigt THP de laptop?

Bij laptop reiniging wordt de monitor en het toetsenbord professioneel gereinigd. Monitors zijn gemaakt van speciale laagjes die de beeldkwaliteit en het kijkcomfort verhogen. Deze laagjes kunnen snel beschadigd raken wanneer de reiniging van de monitor niet door een professioneel bedrijf uitgevoerd wordt. Daarom is het raadzaam om ook voor het reinigen van de monitor van de computer of uw laptopscherm de hulp in te schakelen van THP. Laptop schoonmaken doen wij door de binnenkant en de buitenkant van de laptop met droge perslucht te reinigen, waardoor al het stof en het vuil uit de laptop geblazen wordt. Na het gebruik van droge perslucht wordt uw laptop met behulp van ons eigen reinigingsmiddel weer helemaal schoongemaakt. Dan is hij weer als nieuw, stof- en vuilvrij!

THP reinigt de binnenkant en de buitenkant van uw laptop

Computer, monitor of laptop schoonmaken?laten reinigen door een deskundig bedrijf? Dan bent u bij THP aan het juiste adres! Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen u op de allerbeste manier helpen met uw laptop reinigen. Heeft u een vraag over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van laptop reinigen? Neem contact op en wij beantwoorden uw vragen graag.

Professionele reinigingsdoekjes

Professionele reinigingsdoekjes

Betrek uw medewerkers bij het reinigingsproces en laat hen zelf de werkplek(apparatuur) schoonhouden tussen dieptereinigingen door. Door dagelijks 2 professionele reinigingsdoekjes te gebruiken, een voor de hardware en een voor het meubilair, is de complete werkplek in slechts 5 minuten weer fris en schoon! De groene Happy Clean Hardware reinigingsdoekjes zijn geschikt voor hardware dus ook voor laptop schoonmaken.

Webshop

Over THP Clean Hardware

THP is de autoriteit op het gebied van professionele reiniging. Ook voor het reinigen van uw laptop bent u bij THP op het juiste adres. Of het nou gaat om het reinigen van de buitenkant of de binnenkant van de laptop of om het reinigen van het toetsenbord van de laptop. De professionals zorgen er op een snelle en efficiënte manier voor dat uw laptop compleet gereinigd wordt, inclusief de binnenkant, het toetsenbord en het scherm van de laptop! De medewerkers hebben oog voor detail, beschikken over de benodigde vakmanschap en zijn betrokken. Wanneer u kiest voor THP, kiest u voor kwaliteit.

Advies over dieptereiniging

Wij reinigen al sinds 1996 werkplekapparatuur in kantooromgevingen. In al deze jaren hebben wij de behoefte van de klant en haar medewerkers zien veranderen . Wij geven u daarom graag advies over het slim en effectief inrichten van het reinigingsproces.

Contact opnemen
?