Professionele werkplekreiniging

Hygienisch werken

Hygiënisch werken staat gelijk aan gezond werken

Hygiënisch werken is heel belangrijk, vooral nu de meeste medewerkers geen vaste werkplek meer hebben en de werkapparatuur door meerdere mensen gebruikt wordt. Iedereen verdient een schone werkplek, dus het is zeer belangrijk om aandacht te besteden aan het gezondheidsbeleid op kantoor. Hygiënisch werken zorgt er onder andere voor dat medewerkers prettiger werken en productiever werken en zich ook nog eens minder vaak ziek melden. Schakel de hulp in van THP en verhoog de gezondheid op de werkvloer!

 

Gezond werken is belangrijk

Maar waarom zijn gezond werken en hygiënisch werken zo belangrijk? Hygiënisch en gezond werken werken kostenbesparend, want het ziekteverzuim neemt met 10% af wanneer u de hulp van THP inschakelt. Daar komt nog bij dat het apparatuur ook nog eens langer mee gaat wanneer het periodiek gereinigd wordt door de professionals van THP. De gezondheid op de werkvloer is een heel belangrijk punt, want werkapparatuur wordt door het Nieuwe Werken door veel verschillende medewerkers gebruikt. Dan blijven er veel bacteriën achter die doorgegeven worden door de verschillende medewerkers die gebruik maken van de werkplek, waardoor medewerkers ontevreden worden.

Redenen om te kiezen voor het periodiek schoonhouden van de werkapparatuur:

  • Schone apparatuur werkt prettiger en verhoogt de productiviteit
  • Schone apparatuur draagt bij aan een goede gezondheid van uw medewerkers
  • Schone apparatuur geeft minder storingen en gaat langer mee

Doe de check   Prijsopgave aanvragen

Werkplek check checkt de gezondheid op de werkvloer

U kunt ook een analyse laten uitvoeren van de huidige staat van verontreiniging van de werkapparatuur. THP werkt met een hygiënische sneltest en voert een visuele inspectie uit. Tijdens deze werkplek check laat dit deskundige bedrijf precies zien wat het reinigen van de werkplek en de apparatuur nou precies inhoudt. 5 werkplekken worden schoongemaakt zodat u precies kunt hoe hygiënisch werken in z’n werk gaat. Na deze test ontvangt u direct de uitslag van de check en ontvangt u advies over hoe u er het gehele jaar voor kunt zorgen dat uw medewerkers gezond en hygiënisch werken.

Over het bedrijf dat er voor zorgt dat uw medewerkers hygiënisch en gezond werken

THP is in 1996 begonnen met het reinigen en stofvrij maken van computerkasten. De kantooromgeving is de afgelopen jaren immers veel veranderd. Van vaste werkplekken is bijna geen sprake meer. Deze kleine ruimtes zijn veranderd in open kantoren. Daarnaast is er in deze tijd veel meer sprake van flexibele werkplekken, waardoor veel verschillende mensen aan een bepaald bureau werken. De apparatuur zoals computers en laptops en dergelijken worden veel meer gebruikt dan vroeger, wat er voor zorgt dat de werkplek simpelweg een bron van bacteriën is. Onze missie is dan ook om iedereen op welk gewenst moment aan een schone en hygiënische computer of laptop te laten werken. Het reguliere schoonmaakbedrijf mag deze apparatuur niet schoonmaken, maar THP wel! Dit bedrijf heeft zich namelijk doorontwikkeld tot specialist in dieptereiniging van de werkplekapparatuur.

Het schoonmaken van werkapparatuur is werk voor specialisten. THP is marktleider in hygiënische dieptereiniging van werkapparatuur zoals toetsenborden, muizen, laptops, monitors en CPU-kasten. Wilt u dat uw serverruimte gereinigd wordt? Ook dan bent u bij THP aan het juiste adres. U kunt bij ons naast de reiniging van de werkapparatuur ook terecht voor:

Doe de check   Prijsopgave aanvragen

Versterk het gezondheidsbeleid op het werk

Wilt u meteen de hulp inschakelen van de specialisten van THP, zodat de gezondheid op de werkvloer toeneemt? Of heeft u eerst nog wat vragen over het thema gezond werken? Neem dan gerust contact op, zodat ze u meer kunnen vertellen over gezond en hygiënisch werken. Wanneer u wilt weten of het op de werkplek nodig is om de hulp in te schakelen van THP, kunt u ook altijd de Werkplek check doen! Ook kunt u prijsopgave aanvragen, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Delen:
?