Dieptereiniging werkplekapparatuur toegevoegd aan ALSO Cloud Marketplace

THP is een samenwerkingsverband aangegaan met ALSO, een dienstverlener die aanbieders en afnemers uit de ICT-branche samenbrengt. De specialistische dienst van THP – dieptereiniging werkplekapparatuur – is toegevoegd aan de Cloud Marketplace van ALSO. De dienst past goed in het Workplace-as-a-Service pakket, waar ALSO haar resellers de mogelijkheid geeft om hun eindklant een gebundelde oplossing van […]

26 juli 2017

THP is een samenwerkingsverband aangegaan met ALSO, een dienstverlener die aanbieders en afnemers uit de ICT-branche samenbrengt. De specialistische dienst van THP – dieptereiniging werkplekapparatuur – is toegevoegd aan de Cloud Marketplace van ALSO. De dienst past goed in het Workplace-as-a-Service pakket, waar ALSO haar resellers de mogelijkheid geeft om hun eindklant een gebundelde oplossing van hardware, software en diensten tegen een vast maandelijks tarief aan te bieden.

Een voordeel van het aanbieden van de dienst van THP is dat de resellers meer continuïteit realiseren bij ’eenmalige verkoop’ van werkplekapparatuur. Door het verkopen van een onderhoudspakket, ontvangt de reseller maandelijks een vergoeding over de reeds verkochte apparatuur, zegt Nathan Talahatu, Business Development Manager van THP.

Door het meest elementaire onderdeel van de werkplek – het toetsenbord en overige apparatuur – schoon te houden, zorgt THP voor een hogere schoonbeleving en meer tevredenheid bij de medewerkers. Een schoon toetsenbord werkt nu eenmaal prettiger. Daarnaast helpt THP organisaties om duurzamer met de apparatuur om te gaan. Het periodiek schoonhouden van de apparatuur verlengt namelijk de levensduur. Onnodig en voorbarig vervangen van apparatuur kan door periodieke dieptereiniging zoveel mogelijk voorkomen worden.

Harald Nuij, Chief Customer Officer van ALSO Nederland B.V.: We zijn verheugd om ons consumptional business model uit te breiden en om aan de groeiende vraag naar nieuwe soorten diensten die werkplekken verbeteren te voldoen. THP’s schoonmaakservice is een logische aanvulling op ons Workplace-as-a-Service concept.

ALSO Holding AG (Emmen/Zwitserland) brengt aanbieders en afnemers uit de ICT-branche samen. Het bedrijf biedt toegevoegde waarde als geïntegreerd dienstverlener voor alle ICT-niveaus. Op de Europese B2B-markten levert ALSO maatwerk in Logistics Services, Financial Services, Supply Services, Solution Services, Digital Services en IT Services. Ook ALSO zelf is overtuigd van nut en noodzaak van dieptereiniging van werkplekapparatuur en laat het twee keer per jaar schoonmaken door THP. Kijk voor meer informatie op www.also.com.

Delen:
?