xxxx

Zorg voor professionele werkplekreiniging

Professionele reiniging van werkplekapparatuur

In de meeste Nederlandse kantoren wordt volgens het principe van Het Nieuwe Werken gewerkt. Veel medewerkers hebben geen eigen vaste werkplek meer, waardoor werkplekken en de hardware intensiever worden gebruikt en door meerdere medewerkers.

Werken op een plek die zowel schoon als veilig is

Het schoonmaken van werkplekapparatuur is specialistisch werk. Er zijn speciale reinigingsmiddelen, werkwijze en certificaten nodig om deze apparatuur veilig te reinigen. U wilt namelijk langdurig kunnen werken met schone apparatuur zonder de kans dat deze beschadigd raken door gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen en/of werkwijze.

Door in te spelen op de behoeften van gebruikers en dus regelmatig de werkplekapparatuur te laten reinigen worden er op meerdere werkgebieden zoals HR, ICT en management winst geboekt. Periodieke reiniging van een werkplaats brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Medewerkers kunnen prettiger hun werk uitvoeren, wat tevens hun productiviteit verhoogt
  • Dit levert een kostenbesparing op door een reductie van ruim 10% ziekteverzuim
  • De apparatuur gaat langer mee, wat bijdraagt aan CO2 reductie + circulaire economie

Gecertificeerde medewerkers

THP heeft een methode ontwikkeld waarmee we werkplekapparatuur op effectieve en secure wijze kunnen reinigen. Een team van gecertificeerde medewerkers staat klaar om uw werkplaats weer veilig, gezond en schoon te maken. Wij gaan snel en efficiënt te werk. Tijdens de werkzaamheden wordt een speciale zelfreinigende coating aangebracht die voor extra bescherming zorgt. Deze coating in combinatie met UV-C licht schakelt schadelijke bacteriën uit en zorgt dat de apparatuur langer schoon blijft. Een eenmalige reiniging is echter niet voldoende. Bij intensief gebruik van werkplaatsen zal deze snel opnieuw vervuild raken. Ook de beschermende coating zal zijn werking niet eeuwig kunnen blijven uitoefenen. THP verzorgt daarom periodieke reiniging. THP verzorgt daarom periodieke reiniging. Onder onze werkzaamheden vallen onder meer toetsenbord reiniging en kabelmanagement.

Beleving

Met een regelmatige ICT reiniging garandeert u een planmatige aanpak van schone werkplekapparatuur, wat bijdraagt aan tevreden medewerkers. Onderzoek bij Fokker Aerostructures heeft aangetoond dat een schone werkplaats de beleving van werknemers van 5,6 naar 8,3 liet stijgen. Dit zijn belangrijke cijfers die wij ook voor uw organisatie kunnen realiseren.

Meer omzet

En wat dacht u van de kosten van een zieke medewerker? Dit kost gemiddeld € 250,- per dag. Als we de optelsom maken, zien we dat medewerkers die tevreden zijn met hun werkzaamheden en een schone werkplek, minder verzuimen en productiever zijn. Dus dit levert uiteindelijk meer omzet op voor de organisatie.

Beter voor milieu

Natuurlijk weet u dat door schoonmaak de werkplekapparatuur langer meegaat. En dit is weer beter voor het milieu, omdat er minder afval wordt geproduceerd waardoor we niet onnodig apparatuur weggooien.

Doe de werkplek check

Voor meer informatie over de toestand van de hygiëne van uw werkplaatsapparatuur kunt u de werkplek check aanvragen. Wij laten u en uw medewerkers vervolgens zien wat de reiniging van de werkplekapparatuur precies inhoudt.

Neem contact op
?